Aanmelden

Praktisch

De intake duurt 2,5 uur. De intake wordt gebruikt om het intakeformulier door te spreken. We zullen ook Psych-K gebruiken voor een goede voorbereiding op de training. (Psych-K vormt geen onderdeel van de training, dit wordt alleen tijdens sessies gebruikt)

De drie trainingsdagen zijn achter elkaar en zijn van 9 uur tot 5 uur. Dit lijkt heel vermoeiend maar door het stoppen van de stressrespons krijg je meteen al meer energie.

Een week na de training is er een persoonlijke sessie van twee uur om vragen te beantwoorden. Nog weer een week later is er een telefonische coachingsessie.

De terugkomdagen zijn na 1 maand, een half jaar na de training en na een jaar.

Tussendoor kan er gebeld worden met vragen of voor coaching. Dat kan op elk gewenst moment van de dag.

Resultaat afhankelijk van inzet

Wat je kunt verwachten is een trainingsprogramma dat uitvoerig getest is. In de praktijk is gebleken dat de aanpak werkt, bij iedereen. Dat wil niet zeggen dat de training voor iedereen geschikt is, dat zal blijken bij de intake. StressRespons neemt de deelnemers aan die voor honderd procent herstel gaan.
Van de trainer kun je verwachten dat deze je met volledige empathie zal begeleiden, maar waar nodig ook zal doorbijten. Hij zal niet rusten voordat je doel bereikt is! Wanneer rust jij?

De procedure is als volgt: je vraagt het Intakeformulier aan, vult het in en stuurt het per mail of per post. Je wordt vervolgens gebeld om een afspraak te maken voor de intake. Na toelating tot het trainingsprogramma wordt de training gepland.